JELSZÓ: INNOVÁCIÓ

Vertikális vállalati szerveződés

K + F és Design

A folyamatos termékfejlesztés állandóan naprakész kutatási és fejlesztési munkát követel meg.

Ezért a Galletti házon belüli kutató-fejlesztő részlege egy létfontosságú része a vállalatnak, ami a termelési és minőségbiztosítási területtel szoros együttműködésben szavatolja a legapróbb részletekig kidolgozott, és a Galletti által állított, legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő terméket.

A vállalat rendelkezik egy tesztkamrával a fan-coilok számára, egy klímakamrával a folyadékhűtők teszteléséhez, és Olaszországban szinte egyedülálló módon egy akusztikai laborral, ahol a berendezések hangkibocsátását vizsgálják.

A kutató-fejlesztő részleg elképzelései a tervezőrészlegen öltenek formát, ahol is a fan-coilok, folyadékhűtők és hőszivattyúk mechanikai és elektronikai tervezése folyik, illetve itt történik a berendezések vezérlését végző hardverek és szoftverek fejlesztése.

Ez lehetővé teszi a Galletti számára, hogy versenytársainál jobban tudjon alkalmazkodni a változó piaci és vevői igényekhez.

A cégcsoportot alkotó vállalatok közötti összhang lehetővé teszi a folyamatos információáramlást, ami növeli a hatékonyságot és lehetővé teszi a termékek folyamatos, lendületes fejlesztését.

A vállalat támaszkodhat a hidraulikus terminálok kalorimetrikus kamrájára, a hűtők klímakamrájára, és egyike azon kevés cégnek Olaszországban, amely rendelkezik a valós zajszint megmérését szolgáló visszhangkamrával.

Termelés

A Gallettinél az információáramlás mindig elengedhetetlenül fontos volt a különböző szakterületek közötti együttműködés, a minőség és a folyamatos termékfejlesztés érdekében.

Fél évszázad alatt a technológiák, a piac és a vásárlói igények megváltoztak, de a Galletti továbbra is az egyik legfontosabb piaci szereplő az épületgépészet területén.

A Galletti termékválasztéka rendkívül széles: fan-coilok, termoventilátorok, folyadékhűtők, levegő-víz és víz-víz hőszivattyúk teljes hővisszanyerős technológiával, vezérlő rendszerek, melyek ötvözik a fejlett technológiát, designt és a rendkívüli megbízhatóságot.

A késztermék összeállítása mellett a Galletti fontosnak tartja a termelési folyamatok házon belüli megvalósítását.

A lemezmunkákhoz, ami mindig is a Galletti egyik fő szakterülete volt, a vállalat kifejlesztett egy automata termelőegységet, ami magában foglalja az automatizált raktárt, a lemezhajlító robotot a kisebb alkatrészekhez, a lyukasztó és hajlító üzemet.

A Galletti vertikális vállalati szervezése irányuló stratégiai döntése nem csupán a lemezmunkák házon belüli elvégzésére irányul, hanem a hőcserélők gyártására és a hardver- és szoftverfejlesztésre is.

Az a megközelítés, hogy a félkész termékek és alkatrészek is házon belül készüljenek, segíti a vállalatot abban, hogy jobban alkalmazkodjon a vásárlói igényekhez, ami versenyelőnyt jelent a piac többi szereplőjével szemben.

A Galletti vertikális szerveződésre vonatkozó stratégiai döntése nem csak a belső fémlemez feldolgozást érinti, hanem a hőcserélők gyártását, valamint a szabályozó hardver és szoftver fejlesztését is.