A GALLETTI VILÁGA, TÖBB MINT 100 ÉV TÖRTÉNELEM

100

100 év tapasztalat

A Galletti története 1906-ban kezdődött. A cégalapító, Ugo Galletti egy megérzéstől vezérelve megnyitott egy mezőgazdasági szerszámok és traktorok javításával foglalkozó lakatosműhelyt Bologna közelében, Castel Maiggoréban.

Bevitel ›

Vertikális vállalati szerveződés

A fémlemez megmunkálás mindig is Galletti know-how-jának részét képezte. Az ágazatban való többéves tapasztalatszerzést követően a vállalat elkötelezte magát amellett, hogy valami egyedit hoz létre, amely az innováció és a gyártási folyamatok fejlesztésének középpontjává válhat: az automatizált lemezmegmunkáló központ.

Bevitel ›

K + F és Design

Termelés

K + F és Design

??text_processo_intro1??

Termelés

??text_processo_intro2??

Galletti Group

Tanúsítványok

Minden vállalat egyértelműen meghatározott identitással és olyan speciális képességekkel rendelkezik, melyekre támaszkodva a Csoport teljes körű megoldást nyújtó partnert jelent a HRVAC ágazatban

11 Üzemek

650 Emberek

125 Pénzügyek

Galletti
HiRef
Cetra
Eneren
HiDew
Tecno Refrigeration
GH Service

Video

Galletti Csoport, egy óriási csapat az Ön szolgálatában!

Galletti Csoport, egy óriási csapat az Ön szolgálatában!

A Galletti Csoport hivatalosan az MCE 2014 alkalmából mutatkozott be, amely az épületgépész szakma legnagyobb eseménye Olaszországban.
Hét cég egy egységes márkanév alatt a nagy hatékonyságú, integrált megoldásokért.

Galletti múzeum

Galletti múzeum

Lépjen be, és ismerje meg a történetünket az 1900-as évek elejétől napjainkig

A Galletti múzeum egy kiállítás a gyár területén, amelynek célja a vállalat történetének bemutatása. Ebben a kiállításban az emberek és a gépek története találkozik, képekben, tárgyakban és sok más érdekességben a XX. század első éveitől napjainkig.
Bevitel ›

Tanúsítványok

Eurovent, UNI EN ISO, Kiwa, PED, OHSAS: a Galletti által 1994 óta megszerzett tanúsítványok. Ezeket részletesen ismertetjük Önnel.

Bevitel ›

Tanúsítványok