MINŐSÉG ÉS BIZTONSÁG: A TANÚSÍTVÁNYAINK

Tanúsítványok

Tanúsítványok

A Galletti a tanúsítványprogramját 1994-ben indította, amikor belépett az Eurovent szervezetének tagjai közé, először a fan-coil berendezéseivel, majd a folyadékhűtőkkel és hőszivattyúkkal is.

Az Eurovent egy európai szervezet, amely tanúsítja a programjában részt vevő gyártók termékeinek teljesítményét és energiahatékonyságát. A program a „Certify all” elven alapul, amely szerint a résztvevőknek nyilatkozniuk kell minden termékük teljesítményéről, amelyek azután egy különleges tanusítási folyamaton mennek keresztül, ezáltal maga a gyártó cég is biztosíték lesz a minőségre.

A folyamat folytatódott és 2000-ben a Galletti minőségbiztosítási rendszere megkapta a Standard UNI EN ISO 9002:1994, majd a Standard UNI EN ISO 9001:2000 szerinti minősítést.

A vállalati folyamatok folyamatos fejlesztése az elmúlt években azt eredményezte, hogy a Galletti megkapta a 97/23/CE (PED) irányelv szerinti minősítést, az OHSAS 18001:2007 szerinti munkavédelmi és munkaegészségügyi minősítést, és az új, UNI EN ISO 9001:2008 minősítést.

Töltse le a Galletti bemutatkozó anyagát!

Hogy megtudja, a termékskála és a vállalat erősségeit

Galletti Company Profile