A Galletti hírei

GALLETTI - ötlettől a megvalósulásig

8 December 2016

GALLETTI - ötlettől a megvalósulásig

Ismerje meg a Galletti világát és találjon egyedi épületgépészeti megoldást! Hét vállalat, egy egységes partner az épületgépészetben...

Ismerje meg a Galletti világát és találjon egyedi épületgépészeti megoldást!
Hét vállalat, egy egységes partner az épületgépészetben:

A 1906-ban családi vállalkozásként indult cég, mára Európa egyik meghatározó épületgépészettel foglalkozó cégcsoportja (Galletti Group). Termékei és szolgáltatásai révén képes egyfelől a legmegfelelőbb különálló megoldással kielégíteni a szakterület egyedi igényeit, másfelől a kínált megoldásokat összefűzve egy komplett integrált csomagot is tud ajánlani a megrendelők részére.

 

Az ötlettől a megvalósításig

A Galletti hisz az ötletekben, kidolgozza, megtervezi, modellezi, elemzi, teszteli, végül létrehozza a legapróbb részletekig kidolgozott, legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő terméket.

 

  • Kutatás-fejlesztés:

A Galletti házon belüli kutató-fejlesztő részlege a termelési és minőségbiztosítási területtel szoros együttműködésben szavatolja a minőségi termékeket.
A vállalat rendelkezik egy tesztkamrával a fan-coilok számára, egy klímakamrával a folyadékhűtők teszteléséhez, és Olaszországban szinte egyedülálló módon egy akusztikai laborral, ahol a berendezések hangkibocsátását vizsgálják. Ezen kívül aerodinamikai szélcsatornák, elektromos tesztelő berendezések biztosítják a termékek műszaki jellemzőinek folyamatos ellenőrzését.

Galletti gyár

 

  • Gyártás:

A Galletti fontosnak tartja a legtöbb gyártási folyamat házon belüli megvalósítását. Az automata gyártósor automatizált raktárral, a lemezhajlító robototokkal, lyukasztó és hajlító egységgel rendelkezik a kisebb alkatrészek előállításához, de maga végzi a hőcserélőgyártást és a szoftverfejlesztést is.
A gyártó és a hazai képviselet is jelentős raktárkészlettel rendelkezik, ami azonnali kiszolgálást tesz lehetővé fan-coil, termoventilátor és folyadékhűtő terén.

 

  • Minőség, megbízhatóság:

A gyártó rendelkezik az összes szükséges biztonsági (OHSAS) és minőségi (ISO9001) tanúsítással. Valamennyi ESTRO, PWN és UTN fan-coil műszaki adatainak hitelességét 1994 óta az EUROVENT minősítés garantálja, akárcsak az MPE és LCE folyadékhűtőkét.

EUROVENT

 

  • Magyar nyelvű weboldal:

www.galletti.hu - ahol az információk mindenkihez eljutnak.

A www.galletti.com és a www.gallettigroup.com biztosítja a tudásbázist a gyártott termékekhez, hasznos segítséget adva a kiválasztáshoz, tervezéshez illetve javítás-szervizeléshez is.
Az olasz és angol nyelv mellett már elérhető a magyar nyelvű www.galletti.hu honlap is, melyen többek között megtalálhatóak a magyar nyelvre lefordított tervezői és telepítési anyagok. Látogasson el weboldalunkra, regisztráljon és ismerkedjen meg a Galletti termékekkel!

 

Széles termékválaszték

A Galletti az épületgépészeti termékek rendkívül széles választékát gyártja.

Galletti termékválaszték

Az ESTRO és FLAT dizájn fan-coil sorozat a vizes klímatechnika európai palettáján az egyik vezető helyet foglalja el az 1.300.000-nél is több eladott készülékkel. A GALLETTI 2x1 fan-coil a burkolati elem nyitásával képes ventilátorüzem nélküli fokozottan csendes konvekciós fűtére is.

Az összes lehetséges fan-coil kivitel (parapet, mennyezeti, légcsatornás és emelt nyomású légcsatornázható) kérhető INVERTERES motorral is, Az így felszerelt fan-coilok fogyasztása kevesebb, mint fele a hagyományosnak és nagyobb teljesítménytartományban működnek, fokozatmentes szabályozással.
A padovai egyetemmel közösen fejlesztett, szabadalommal védett, BIOXIGEN légtisztító rendszerrel is el lehet látni a fan-coil készülékeket.
Nagy légterű, nagy belmagasságú és alapterületű üzemek, raktárak fűtésére és hűtésére ideális megoldást nyújtanak a termoventilátor készülékek.

Fan-coilok és termoventillátorok

Rendkívül jó ár-érték arány jellemzi a GALLETTI MPE (T) energiahatékonyságra optimalizált készüléksorozatot. Kiemelkedő részterheléses hatékonyság (ESEER>4) mellett,  rendkívül magas külső hőmérsékleteken is képesek üzemelni ezek a berendezések.
Az MPI- DC inverteres kompakt hűtő és hőszivattyúban lévő BLDC technológia, a folyamatos szabályzású, nagy hatékonyságú inverteres kompresszor és keringető szivattyú gazdaságos fűtési, és hatékony hűtési alkalmazásokat tesz lehetővé.

Folyadékhűtők 1200 kW-ig

 

Az egyidejűleg hűteni és meleg vizet készíteni, vagy fűteni képes berendezések eddigi léghűtéses sorozata (MCP, LCP, HiWarm), idén víz-víz változattal bővült (LEP néven). A keletkező kondenzhőt a nyári hűtés során 100%-ban hasznosítják melegvíz készítésre, Ebben az üzemállapotban a befektetett villamosenergia-teljesítménynek összesen több mint hatszorosát tudjuk hűtési + fűtési teljesítményként kinyerni, különösen energiahatékony és környezetbarát formában.

Hőszivattyúk teljes hővisszanyerős technológiával

 

A 8000 m2-es légkezelő gyártóegység jóvoltából elérhetőek kompakt hővisszanyerős szellőztetők többféle hatékonysági kivitelben 4000 m3/h-ig, melyek kiválóan alkalmasak a párazáróan szigetelt falú,légmentesen zárt épületek frisslevegő utánpótlásra, légcseréjére. Egy kiválasztó szoftver segítségével igény szerint méretezhetünk építőelemes légkezelőket akár 100.000 m3/h-ig. Rooftop készülékek 20-70 kW-ig készülnek.

  Kompakt és építőelemes légkezelők

HIDEW, a párátlanító üzemrész, amely besüllyeszthető, beépíthető, légcsatornázható és kompakt fali kivitelben gyárt, 250-25.000 m3/h légszállítás között, kisebb házi, illetve nagy, uszodai megoldásra is párátlanító légkezelőket.

  Párátlanító és hővisszanyerős berendezések

A ledes illetve folyadékkristályos, legújabb generációs MyComfort,  LED503 és EVO vezérlőegységek lehetővé teszik bármely Galletti folyadékhűtőhöz vagy hőszivattyúhoz csatlakozó készülék intelligens kezelését.
Központi rendszer, csoportvezérlés opció, folyadékhűtő vagy hőszivattyú autoadaptív szabályozása, páratartalom-szabályozás - ez csak néhány a sokféle funkció - kínálatból.
A MyChiller ACS, egy kompakt szabályzási megoldás HMV készítő rendszerekhez, hőszivattyús folyadékhűtők alapszintű vezérlésére.

Komplett vezérlő rendszerek

Bővebb információért nézze meg weboldalunkat!

www.galletti.hu