A Galletti hírei

A legnagyobb fan-coil választék a piacon

8 December 2016

A legnagyobb fan-coil választék a piacon

A Galletti a rendelkezik a legnagyobb fan-coil választékkal a piacon. Berendezéseire jellemző az energiahatékonyság, a minőség és a megbízhatóság, a légtisztítás, a hangtalan működés és nagy tervezői szabadságot biztosít...

Európa élvonalbeli fan-coil és folyadékhűtő gyártója a Galletti, folyamatosan bővíti fan-coil kínálatát, a mai kor elvárásainak megfelelően. Online választék a www.galletti.hu weboldalon található.

ENERGIA HATÉKONYSÁG

Inverter Technology

Az összes lehetséges fan-coil kivitel (parapet, mennyezeti, légcsatornás és emelt nyomású légcsatornázható) kérhető inverteres motorral. Az így felszerelt fan-coilok fogyasztása kevesebb, mint fele a hagyományosnak és nagyobb teljesítmény tartományban működnek, fokozatmentes szabályozással.

 

Inverter Technology Grafikon

 

TERVEZŐI SZABADSÁG – ÚJ ESTRO 1.2 SOROZAT

A 6 fokozatú ventilátor jelentősen változó üzemi körülmények közötti használatot, a 4 soros hőcserélő kisebb beépítési méretet tesz lehetővé. 20 készülékméret, 0,7-11 kW teljesítmény tartomány, 8 kiviteli és elhelyezési lehetőség áll rendelkezésre.

6 fokozatú ventillátor

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG

A gyártó rendelkezik az összes szükséges biztonsági (OHSAS) és minőségi (ISO9001) tanusítással. Valamennyi ESTRO, PWN és UTN fan-coil műszaki adatainak hitelességét 1994 óta az EUROVENT minősítés garantálja.

6 fokozatú ventillátor

 

LÉGTISZTÍTÁS

A padovai egyetemmel közösen fejlesztett, szabadalommal védett, BIOXIGEN légtisztító rendszerrel is el lehet látni a fan-coilokat. Az egyedülálló technológia garantálja a légszennyezés és a felületen megtapadó kórokozók csökkenését. Fertőtlenít, szagtalanít, levegő minőséget javít.

TÜV

Green Stamp

DESIGN

Elegáns belső terek dísze a GALLETTI FLAT és 2x1 sorozata, mely letisztult formavilágával, lapos kialakításával jól illeszkedik a mai modern lakberendezésekhez.

Galletti design

 

HANGTALAN MŰKÖDÉS

A GALLETTI 2x1 fan-coil képes ventilátor üzem nélküli konvekciós fűtésre is, a burkolati elem nyitásával. Így ideális fűtő-hűtő készüléke lehet egy fokozottan csendes helyiségnek (pl. hálószobának). 172 mm mélységével, LCD kijelzős szabályzójával modern megjelenésű készülék.

 

Hangtalan működés

További információ a Galletti partnerektől és a nagykereskedőtől kapható.

Galletti

www.galletti.hu