Evitech

Evitech

60-200 kW

Kültéri kompakt „A” energiaosztályú multiscroll reverzibilis hőszivattyú, gőzbefecskendezéses R410A kompresszorokkal

Evitech

60-200 kW

Kültéri kompakt „A” energiaosztályú multiscroll reverzibilis hőszivattyú, gőzbefecskendezéses R410A kompresszorokkal
Evitech

TERMÉKELŐNYÖK

  • "A" energiaosztályú működés
  • Gőzbefecskendezéses technológia
  • 55°C-os melegvíz külső -20°C-os hőmérsékleten is
  • 65°C HMV előállítás akár -11°C-on is

JELLEMZŐK

  • 10 modell
  • 1 illetve 2 hűtőkör
  • Hűtős és hőszivattyús
  • Normál zajszint kivitel
  • Csendesített kivitel

TERMÉKLEÍRÁS

Az EvitecH a Galletti új nagy hatékonyságú kompakt multiscroll hőszivattyú sorozata, gőzbefecskendezéses R410A-s kompresszorokkal.
A terméksorozat 10 db kompakt levegő-víz hőszivattyú modellből áll, hűtés és hőszivattyús fűtés funkcióval, 50-180 kW közötti hűtőteljesítménnyel.
A termék fő erőssége a széles működési tartomány, mind a maximális előremenő fűtővíz hőmérséklet (65 °C, -11 °C-os külső levegő hőmérsékletnél), mind pedig a minimális külső hőmérséklet tekintetében, melyen garantálható a folyamatos üzem (-20°C ) Számos zajcsillapított kialakítás konfigurálható, többféle légoldali és hangszigetelő kiegészítő választásával. Minden modellben fejlett mikroprocesszoros verzérlő található, mely lehetővé teszi az üzemelési paraméterek folyamatos monitorozását, a kifinomult szabályozási logika alkalmazását és a kommunikációs illeszthetőséget.
A modulárisan kialakított, V-kondenzátoros felépítés segíti az optimális légoldali hőcserét, szerkezeti szilárdságot és könnyű hozzáférést biztosít a fő alkotórészekhez, kisebb készülék alapterület mellett.
A névleges üzemelési körülmények közötti kiemelkedő hatékonyság mellett (Eurovent „A” osztály) a részterheléseken elérhető hatékonyság növelése céljából a teljes termékválasztékot "tandem" megoldások (két kompresszor egyetlen hűtőkörön) alkotják.A készülékeket Hydro Smart Flow készlettel is kiegészíthetjük, mely a hatékonyság növelését és egyben a berendezés szélesebb alkalmazhatósági tartományát eredményezi hűtési üzemben.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Magyarországi nagykereskedő

Információkérés

Kattintson ide és töltse ki az űrlapot információ kéréshez Evitech

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRÉSE