IWCi 2.6 - 9.9 kW

IWC kazettás fan-coil, INVERTERES motorral, álmennyezetbe süllyeszthető kivitelben, kondenzvíz szivattyúval, vezetékes vagy infra távszabályzóval

ERGO felügyeleti rendszerhez köthető

2 csöves

4 csöves

Távirányító

Kefe nélküli motor

Centrifugál ventilátor

JELLEMZŐK

 • 8 modell
 • 2 és 4 csöves rendszer
 • beépíthető légtisztító ionizátor (BIOXIGEN)
 • BLDC inverteres ventilátor motor
 • 600x600, 800x800 és 800x1100 mm-es nyílásba süllyeszthető
 • Összeköthető felügyeleti rendszerrel

TERMÉKELŐNYÖK

 • Eurovent minősítés
 • ABS műanyag előlap
 • Centrifugál ventilátorok hátrahajló lapátozással
 • Kondenzvíz szivattyú
 • Hőérzet szabályzás páratartalom alapján
 • Alacsony energia felhasználás
 • Különösen csendes működés

TERMÉKLEÍRÁS

A Galletti IWC i inverteres sorozat minőségét a gondos európai összeszerelés, az alkalmazott első osztályú alkatrészek és anyagok garantálják, ezáltal halk és komfortos üzemet biztosítanak. Az alapszerkezet horganyzott acélból készül, kívül-belül hő- és hangszigetelt anyaggal bevonva. A centrifugál ventilátor hátrahajló lapátozású. A lapátok különösen alacsony zajszintre és alacsony fordulaton is hatékony működésre lettek kifejlesztve.

A fokozatmentes motorvezérlés gondoskodik a zajszint, a leadott teljesítmény és a huzatmentes működés optimalizálásáról. Az INVERTER vezérléssel lehetővé válik a ventilátor fordulatszám folyamatos szabályozása. Az állandó mágneses (kefe nélküli) motorok nagy előnye az áramfogyasztás jelentős csökkenése. A pillanatnyi fogyasztás a hagyományos motorokhoz képest kb. 1/3-ára csökken, a teljes rendszerre vonatkozóan pedig 50% megtakarítás és az ezzel arányos CO2-kibocsátás csökkenés is elérhető! A DC inverteres technológia folyamatos légmennyiség szabályozást tesz lehetővé, figyelembe véve a tényleges felhasználói igényeket. Ezáltal jelentősen csökken a helyiség hőmérséklet ingadozása a lépcsőzetes fokozatszabályozásnál tapasztaltakkal ellentétben. Az új technológia közvetlen következménye a fan-coil átlagos zajszintcsökkenése is, mely a környezeti igényekkel arányosan változik.

A berendezésben található víz-, levegő- és páratartalom mérő szonda segítségével a szabályzás során az ember számára érzékelhető hűtőteljesítményt tudjuk igény szerint beállítani a szárazhőmérséklet és a relatív páratartalom alapján.

 

SZABÁLYOZÁS: Az állandó mágneses kefe nélküli motorok működtetése a gépekhez külön rendelhető infra szabályzóval történik, mely a hozzá kapható vezetékes szettel fali szabályzóként is használható. Az infra távirányítóban van hőérzékelő, így arról is tud szabályozni („I feel” funkció).

A berendezések MODBUS hálózatra is köthetők. 2-4 gépig csoportba köthetők (un. SACBUS hálózatra, master-slave rendszerben), ekkor 1 db infra szabályzó elég hozzá.

 

Az emelt felületű hőcserélő rézcsőre húzott nagy hatékonyságú alumínium lamellákkal rendelkezik. A műanyag csepptálca közvetlenül a polisztirén habosított műanyag légterelő szerkezetbe öntve található. A kondenzvíz szivattyú vízszint és túlfolyás védő kapcsolóval is rendelkezik. A levegő ki és beáramlási rész polisztirénből készül, RAL 9001 színben, nagysűrűségű polisztirén habból préselt levegőjáratokkal, beszívó ráccsal, mosható polipropilén szűrővel és állítható légterelő lamellákkal kifúvó oldalon.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

KAPCSOLÓDÓ KIEGÉSZÍTŐK

VK 3 -

VK 2 -

VK 3 M -

VK 2 M -

4K3V -

4K3V M -

WALLPAD -

Sitemap