ART-U 1-4 kW

Dizájn fan-coil 13 cm mélységgel és BLDC motorral

Függőleges kivitel

JELLEMZŐK

5 modell 2 csöves rendszerhez Összeköthető az ERGO rendszerrel

TERMÉKELŐNYÖK

Az innovatív esztétikai kialakítású burkolat mindössze 10 cm mély a kifúvásnál. Inverter-vezérelt BLDC motor Alacsony energiafogyasztás Fokozatmentes működés

TERMÉKLEÍRÁS

A Galletti gyár széleskörű tapasztalata a fan-coilok gyártása területén és a folyamatos innováció keresése eredményeként megszületett az ART-U fan-coil család, a kiváló teljesítmény és dizájn tökéletes kombinációja.

A fejlesztési projekt határozott célja volt, hogy valami teljesen új és egyedi jöjjön létre, egy olyan termék, amilyen még nem található a piacon. Mely egyfelől képes arra, hogy megfeleljen az energiahatékonyság egyre hangsúlyosabb igényeinek, másfelől pedig - elsőként - tükrözze a mai modern lakberendezési és belsőépítészeti irányzatokat.

Az új ART-U, Galletti tökéletesen eléri ezt a célt, azáltal, hogy egy teljesen új koncepciójú vizes hőleadóként lép be a piacra. Ez a termék egyfelől irigylésre méltó műszaki tudásával és tartalmával tűnik ki, de ugyanakkor egy valódi új stilust hoz létre egy olyan termékkörnél, ahol túlnyomó részt egymáshoz nagyon hasonló termékek találhatunk.

ART-U, készülék mélysége bizonyos pontokon alig éri el a 10 cm-t. Egyedülálló vonalvezetése, különleges kialakítása folytán kifejezetten sokoldalú felhasználása lehetséges, kiválóan alkalmazkodik mind a letisztul minimalista környezetekhez, mind a melegebb, kifinomultabb terekhez. A frontpanel egyedi kialakí- tási lehetőségeinek köszönhetően, az ART-U kielégíti a növekvő igényeket a belső terek mindinkább személyesebbé tételére.

A rendkívül magas esztétikai igényszint elérése nem gyengí-tette a Galletti terméktől megszokott kiváló műszaki kialakítás színvonalát: az innováció mindenekelőtt a kiváló összetevőkre és az új anyagok felhasználására összpontosított.

Az ART-U által megfogalmazódnak az eddigi legmagasabb technológiai lehetőségek és jellemők. Ilyen a számítógépes folyadék dinamikai vizsgálatok segítségével optimalizált hőcsere és légvezetés a készülék belsejében vagy az alapban alkalmazott állandó mágneses elektromotor.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

KAPCSOLÓDÓ KIEGÉSZÍTŐK

MYCOMFORT LARGE - Comando a microprocessore, versione large

MCSUE -

MCSWE - Sonda acqua per comandi EVO, MYCOMFORT, LED503

EVO -

ERGO - Software per supervisione impianti di climatizzazione

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Fan-coil, termoventilátor

Részletek »

Kiválasztó szoftver fan-coil, termoventilátor, folyadékhűtő

Kiválasztó szoftver fan-coil, termoventilátor, folyadékhűtő

Fan-coil, termoventilátor, folyadékhűtő kiválasztó szoftver letöltése, linkek a Részleteknél a Termékleírásban találhatók

Részletek »

Sitemap