Fisher klíma

A Fisher klíma nem csak egy „egyszerű” eszközt, hanem egy komplex szolgáltatáscsomagot ígér, amelynek betudhatóan Ön nem kizárólag a megvétel stádiumában, hanem az azután következő évek folyamán is teljes körű lehet részese. A klíma eszköz megvétele ugyanis nem csak a kifizetésből áll, előtte indokolt utánajárni, hogy mely berendezés képes legteljesebb mértékben kielégíteni a személyre szabott szükségletet, majd a megvétel után be is kell építeni a kiválasztott berendezést. A Fischer klíma jelentős mennyiségű felkavaró élménytől óvhatja meg Önt, betudhatóan annak, hogy már a vásárlást megelőzően is mindenre kiterjedő tájékoztatást kínál berendezéseiről, ezt követően profi szakemberek állnak rendelkezésre a gyakorlati kivitelezést illetően.

Az amerikai illetőségű gyártó, melynek berendezéseit Kína legjobb gyáraiban állítják elő, 1999 óta van jelen hazánkban, és ez alatt több mint 50 ezer készüléket telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el! Mindemellett a Fischer klíma igen bőséges választékban forgalmaz légkondicionáló berendezéseket, amelyek így rengeteg féle és fajta igényt képesek kielégíteni. Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára jelentenek megoldást, akik nem egy egész házat, vagy emeletet kívánnak hűteni-fűteni, hanem csak egy-egy szobában, esetleg a mellék épületben szeretnék igénybe venni valamelyik funkciót. Ezzel szemben, ha az egész épületben szeretné élvezni a klimalizálás előnyeit, akkor rengeteg multisplit modell közül választhat kedvére valót, melyeknek jelentős hányada nem csupán a nyári kánikulában, hanem a téli hideg beköszöntével is megbízható háztartási eszközként használhatók.

A Fischer klíma a a gyártás kezdetétől fogva rendkívüli figyelmet fordít arra, hogy a forgalomba hozott légkondíciók ne csak az elvárható alapvető funkciók területén teljesítsenek elvárható mértékben, hanem több egyéb hasznos funkciókkal is el legyenek látva. Extrátemlítettünk, mára azonban jó néhány olyan hasznos funkció is általánossá vált mára, melyek a elavultnak mondható klímaberebdezések hátrányait tudják elfeledtetni. Az inverteres technológia kifejlesztésével például a modern klíma berendezések akár 30-40%-kal kevesebb áramot használnak fel, mint a hagyományos készülékek, így nem csak a hűtés, hanem a fűtés költségei is jelentősen csökkennek.

A Fisher klíma legtöbb modellje emellett olyan praktikus funkcióval rendelkezik, mint amilyen a memóriában tárolható egyéni beállítások, az éjszakai mód, az áram kimaradásokat követő automatikus újraindulás, vagy éppen a turbo üzemmód. Sőt, a forgalmazott modellek többsége különböző speciális szűrőrendszerrel is el vannak látva, így a hagyományos klímáktól joggal viszolygó asztmások, ekcémások, allergiások számára sem jelent egészségügyi következményeket a légkeverés. A Silver Ion szűrő például nemhogy nem fújja szét a lakásban a kórokozókat, hanem képes megkötni, elpusztítani azokat, tulajdonképpen fertőtleníti a levegőt, így védve Önt és a családját a betegségektől.

Említést érdemel még a párátlanító üzemmód is, ami automatikusan képes az ideális páratartalom elérésére, anélkül, hogy a helyiség hőmérséklete jelentősen változna, ez pedig a penészgombák terjedésének szab gátat.

Természetesen nincs minden embernek szüksége az összes funkciókra, míg mások ennél is többet kívánnak az új klímától, ám a Fischer klíma bőséges áru kínálatában mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb modellt. A legmegfelelőbb termék kiválasztásához igénybe veheti a témában járatos szakemberek segítségét, akik az Ön elvárásai alapján segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb modellt, így a beszerelés után nem érik kellemetlen szituációk, ezen felül a berendezésekhez járó több éves jótállást az országos hálózatnak betudhatóan szinte valamennyi nagyobb városunkban érvényesítheti. Így ha meghibásodás lép fel gyors és díjmentes segítségre számíthat!

Sitemap